Over ons – MEEVLE™

Over ons

Wij zijn blij om u een ruime collectie op maat gemaakte sieraden aan te bieden, speciaal voor u ontworpen. Of u nu op zoek bent naar een hanger met uw naam erop graveren, een ring met een edelsteen of welk ander soort sieraad dan ook, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Ons personaliseringsproces is eenvoudig en gemakkelijk. Kies eerst het soort sieraad dat u wilt personaliseren. Kies vervolgens de personaliseringsonderdelen, zoals de edelsteen, het metaal of de graveerwerk. Geef ons ten slotte uw ontwerp of laat ons u helpen het te creëren. We doen ons best om aan uw wensen te voldoen en u een uniek en speciaal sieraad te bieden.

Onze sieraden worden gemaakt van materialen van topkwaliteit en zijn bedoeld om lang mee te gaan. We zijn trots op ons werk en hopen dat u geniet van uw op maat gemaakte sieraad net zoals wij hebben genoten van het maken ervan.

Bedankt dat u vertrouwt op onze winkel voor op maat gemaakte sieraden. We kijken ernaar uit om iets speciaals voor u te maken.

Zákaznický servis

Nabízíme nepřetržitou zákaznickou podporu prostřednictvím chatu a e-mailu od 9 do 17 hodin.

Bezpečné platby

Váš nákup je chráněn a pojištěn společnostmi Stripe, Paypal, Visa a Mastercard.

Přeprava a dodání

Nabízíme rychlé doručení domů, pojištěné proti krádeži a ztrátě.

Naše záruky

Na všechny naše produkty poskytujeme dvouletou záruku a máte až 60 dní na to, abyste změnili názor na jakýkoli produkt, který obdržíte.